SC ECOREC RECYCLING SRL

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bacau - Deseuri Acumulatori.


          Principala misiune a Ecorec Recycling este aceea de a limita impactul negativ pe care il au aceste deseuri asupra mediului inconjurator, precum si implicarea noii generatii in campanii de colectare si de constientizare privind nocivitatea acestor deseuri.

          Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.


baterii_colectare_reciclare_400_06

 

Servicii

    Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, uzaţi
    Aceştia trebuie predaţi întregi şi cu electrolit. Preţurile, în funcţie de cantitate, plata efectuându-se pe loc.

Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.acumlatoare_400_06

•    Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
•    Deconectati bateria inainte de verificare.
•    Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
•    Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
•    In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
•    In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
•    Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
•    Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.


acumulatori_auto_400

 

Galerie foto