SC ECOREC RECYCLING SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bacau - Deseuri Cauciuc.


   Ecorec Recycling, colector, valorificator si reciclator autorizat de deseuri cu acoperire nationala, asigura servicii de management integrat al tuturor categoriilor de deseuri reglementate de H.G. 856/2002, cumuland toate serviciile din acest segment: colectare, transport, manipulare/sortare/balotare, depozitare, valorificare, reciclare, eliminare si administrare.

   Principala misiune a Ecorec Recycling este aceea de a limita impactul negativ pe care il au aceste deseuri asupra mediului inconjurator, precum si implicarea noii generatii in campanii de colectare si de constientizare privind nocivitatea acestor deseuri.
   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.
   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

 

344_400_01

Servicii

Colectare cauciuc (benzi transportoare, curele cauciuc, covoare din cauciuc, tamburi, etc.)

Colectare anvelope uzate
Colectare Cauciuc Tulcea
Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora

 

Lista completa a serviciilor Ecorec Recycling:
-Infrastructura de colectare deseuri prin containere, prescontainere, alti recipienti specifici, etc;
-Transportul si preluarea deseurilor atat prin mijloace de transport proprii cat si prin partenerii autorizati – Glencora;
-Colectarea, gestionarea si dezmembrarea DEEE (Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice);
-Colectarea, gestionarea si reciclarea deseurilor reciclabile, conform listelor parte integranta din H.G. 856/2002;
-Colectarea, gestionarea si eliminarea deseurilor nereciclabile, conform listelor parte integranta din H.G. 856/2002;
-Reciclarea materialelor plastice;
-Eliminarea si intermedierea serviciilor din acest segment cu si prin partenerii autorizati – Demeco;
-Administrarea activitatilor de Mediu;
-Gestiunea integrata a tuturor deseurilor;
-Identificarea solutiilor optime pentru fiecare deseu detinut sau generat;
-Administrarea deseurilor de ambalaje si indeplinirea in numele operatorilor economici responsabili a obiectivelor stabilite prin Legea 249/2015, O.U.G. 196/2005 si Metodologiile de calcul al contributiilor datorate catre Fondul pentru Mediu.

 

colectare_1_400_02