Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Acumulatori.


        Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere baterii_auto_acumulatori_02in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.
        Inferal Com - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.
        Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.
        Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

 

baterii_colectare_reciclare_400_03

 

Servicii

Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.colectare_baterii_auto_400_07
•    Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
•    Deconectati bateria inainte de verificare.
•    Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
•    Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
•    In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
•    In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
•    Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
•    Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.

   

Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, acumulatori uzaţi.
Aceştia trebuie predaţi întregi şi cu electrolit. Preţurile sunt în funcţie de cantitate.

 

colectare_deseuri_medicale_400_12