Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Anvelope Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Anvelope.


    Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.
    Pro Reciclare - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.
    Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.
    Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.Colectare Anvelope Cluj

Servicii

  Colectare anvelope uzate

Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:
Colectare Anvelope
- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora

 

44_02

Galerie foto