SC Ecoambalaje Company SRL

Colectare Deseuri Deseuri Feroase si Neferoase Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Botosani - Deseuri Feroase si Neferoase.


      Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instrreciclare1_400_15uirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

     Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.
     
     Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

     Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

Achizitionam o gama larga de metale feroase si neferoase:

  Metale feroase:

        fonta,
        fier,
        otel,fiervechi_400_04
        bare de fier sau otel,
        resturi metalice fonta.

  Metale neferoase:

        cupru,
        bronz,
        nichel,
        zinc,
        plumb,
        staniu,
        inox,
        alama
        aluminiu.

Galerie foto