S.C. Cami Comexim S.R.L.

Colectare Deseuri Deseuri Rafie Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Rafie.


   Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

   Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de reciclare hartie, carton si mase plastice, transport cu Mercedes 2,5t,3,5t,8t,15t. Compania are un efectiv de 35 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

   Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Cami Comexim S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

   Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre.

   Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania Cami Comexim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. 

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati

Servicii

   Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea urmatoarelor deseurilor reciclabile:

   - Rafie;
Colectare Deseuri Rafie Bucuresti

   - Hartie;

   - Carton;

   - Folie Transparenta;

   - Folie Colorata;

   - Fier Brut;

   - Tabla;

   - PET;

   - DEEE;

   - Navete Plastic / Scaune / Mese / Bari Auto (fara spoiler);

   - Cupru;

   - Aluminiu.

   NOU !!! DISTRUGERE DOCUMENTE

   Distrugere de documente cu eliberare certificat de distrugere, costul serviciilor fiind de 200 euro/tona + TVA . Deseurile rezultate din distrugere vor fi platite de catre noi cu pretul de 50 RON/tona.

   Asiguram transportul si manipularea in siguranta a documentelor dumneavoastra cu caracter confidential!

   COLECTARE DESEURI RECICLABILEColectare Deseuri Rafie Bucuresti

   Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile nemetalice acestea fiind hartie,carton si mase plastice. Cantarirea se face la furnizor iar plata pentru cantitatile pana in 2000 kg se achita numerar. Comenzile primite pot fi onorate in maxim 48 ore.

   TRANSPORT SI MANIPULARE DESEURI RECICLABILE

   Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra pentru o cantitate minima de 500 kg.

   VALORIFICARE DESEURI RECICLABILE

   Deseurile colectate ajung la punctele noastre de lucru unde sunt sortate pe sortimente si sunt apoi balotate cu ajutorul a doua prese automate, dupa care sunt incarcate si livrate catre beneficiari.

 

Galerie foto