Gogeco SRL

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Cluj - Deseuri Acumulatori.


    Gogeco SRL este o societate înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a contribui din plin la susţinerea reciclării deşeurilor din judeţul Cluj şi nu numai.colectare_baterii_auto_400_03

    Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

    Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

    Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

Servicii

     Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.deseuri_acumulatori_400_04

•    Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
•    Deconectati bateria inainte de verificare.
•    Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
•    Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
•    In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
•    In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
•    Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
•    Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.


Servicii

    Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, uzaţi
    Aceştia trebuie predaţi întregi şi cu electrolit. Preţurile, în funcţie de cantitate, plata efectuându-se pe loc.

deseuri_cluj_2_400

oferte speciale

Related image