DIREN EXIM SRL - CENTRU DE COLECTARE DESEURI RECICLABILE - CLUJ

Colectare Deseuri Deseuri Rafie Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Cluj - Deseuri Rafie.


   DIREN EXIM  este o societate cu sediul in Cluj Napoca ce are ca principal domeniu de activitate colectarea, valorificarea, macinarea si vanzarea deseurilor. Avem experienta de peste 16 ani in domeniu.

   Incheiem contracte cu firme care doresc sa-si atinga obiectivele anuale de colectare in vederea reciclarii. Oferim toata documentatia necesara pentru fondul de mediu. Oferim consultanta in domeniul reciclarii deseurilor.  

   Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la o anumita cantitate in

DIREN EXIM

 sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori. 

  

Puncte de lucru:

   1. Str. Oasului, Nr. 293, hala 6, Cluj Napoca, Jud. Cluj;

   2. Calea Baciului, Nr. 25, Cluj Napoca, Jud. Cluj;

   3.  Str. Salcamului, Nr. 5-7, Cluj Napoca, Jud. Cluj.

Servicii

   DIREN EXIM colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

 

   Deseuri PET   

   Colectare

   Colectarea PETurilor se face in mod selectiv, pe culori, la punctele de colectare sau la sediul clientilor, carte pot fi atat persoane fizice cat si juridice. PETurile trebuie sa fie curate, sa nu contina apa, impuritati, iar pentru a reduce din volumul de transport, e de preferat sa fie presate cu piciorul.
   Colectarea PETurilor se face la punctele fixe precizate in harta din contact sau la sediul clientilor, cu masinile firmei noastre, pentru o cantitate mai mare de 50kg / transport. Daca nu se atinge aceasta cantitate, se pot prelua pe langa PETuri si alte tipuri de deseuri ca: folie transparenta, carton, hartie, fier vechi , neferoase, pentru a eficientiza transportul.    
 
   Deseuri Folie   

   Colectare

   Folia pe care o colectam este transparenta si se intalneste in general sub doua forme: groasa, LDPE sau subtire LLDPE (strech).
   Colectarea foliei transparente se face prin punctele noastre fixe din Cluj, sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice, cu masinile firmei noastre, pentru o cantitate mai mare de 50kg / transport. Daca nu se atinge aceasta cantitate, se pot prelua pe langa folie si alte tipuri de deseuri ca: hartie, PETuri, carton, fier vechi , neferoase, pentru a eficientiza transportul.
   Folia trebuie sa fie curata, fara impuritati etichete sau scotch si sa nu contina apa.
   NOU! COLECTAM SI FOLIE COLORATA!

   Deseuri Mase Plastice   

   NOU! DIREN EXIM ofera servicii de macinare a maselor plastice!

   Colectare

   DIREN EXIM colecteaza aproape toate deseurile din mase plastice reciclabile, in special polimeri ce se pot recicla si refolosi ca materie prima in industrie. Acestea se regasesc mai frecvent sub urmatoarele forme:
       • Navete de sticle, HDPE;
       • Mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie;
       • Mese, scaune, role, galeti, paleti sub 25 kg, ladite de fructe;
       • Termopane(resturi), tevi, lambriuri;
       • Altele.
   Aceste mase plastice reciclabile se intalnesc si sub diverse denumiri tehnice: PE (polietilena), PP (polipropilena), PA (poliamida), PC (policarbonat), HDPE (polietilena de inalta densitate, sau PEID), ABS, PS (polistiren), PMMA ( plexiglas sau stiplex), PVC (policlorura de vinil).
   Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.
   Masele plastice se preiau la punctele noastre de colectare, precizate in harta de la contact sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice,si se realizeaza cu masinile firmei noastre, pentru o cantitate mai mare de 200kg / transport. Daca nu se ajunge la aceasta cantitate, se pot prelua si alte tipuri de deseuri ca: folie, PET, hartie-carton, fier vechi , neferoase, pentru a eficientiza transportul.
   Masele plastice nu pot fi preluate daca nu sunt selectate pe tipuri si nu trebuie sa contina impuritati: pamant, fier, cauciuc, uleiuri, vaselina etc.  
  

   Persoane fizice

   Procesul de colectare a deseurilor de la persoane fizice:
   • Se cantareste marfa , pe sortimente, se intocmeste o adeverinta de predare-primire in doua exemplare. In adeverinta sunt trecute toate datele de identificare a vanzatorului, precum si cantitatile de deseuri preluate, pretul, valorile si suma finala. Aceasta se semneaza atat de cel care preda marfa cat si de catre primitor.
   • Pretul - Se achita pe loc contravaloarea deseurilor predate.
   Pentru cantitati lunare mai mari, preturile se pot negocia, cu fiecare client.11_400_01

   Persoane juridice

   Incheiem contracte de colectare cu societati care produc deseuri reciclabile sau introduc deseuri de ambalaje pe piata, pentru valorificarea si reciclarea lor, pentru ca acestea sa isi indeplineasca obiectivele anuale de colectare, in vederea reciclarii, conform HG 621/2005
   Exista posibilitatea ca unele din societatile cu care colaboram sa transporte marfa la depozitul nostru de pe str. Oasului nr. 293, situatie in care nu se pune nici o conditie asupra cantitatii de marfa predata.

    Societatile cu care colaboram pot face factura sau aviz de insotirea marfii, iar plata se face prin O.P. sau cu chitanta, pe loc sau la sfarsitul lunii, in functie de negocierea dintre parti.  

   Valorificare si vanzare

   DIREN Exim valorifica deseurile colectate de la persoane fizice si juridice. Toate deseurile sunt selectate prin sortare manuala, pe tipuri, sortimente, culori, compozitie. Apoi sunt presate in baloti sau macinate, sunt depozitate si incarcate pentru a fi trimise la reciclatori sau utilizatorii finali ca material secundar in procesul de productie, sau ca materii prime in industrie.
    Societatea noastra asigura incarcarea acestor deseuri atent selectate in masinile de transport, intocmeste documentele incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie si transport.    

   Colectare    

   DIREN EXIM colecteaza deseuri selectate dupa:
        • categorie;DIREN EXIM
        • culori;
        • tipuri de material.

   S.C. DIREN EXIM S.R.L. incheie contracte de colectare cu societati care produc deseuri reciclabile sau introduc deseuri de ambalaje pe piata, pentru valorificarea si reciclarea lor. DIREN EXIM este autorizata de ministerul mediului pentru a colecta si valorifica aceste deseuri reciclabile.
    Colectarea se face in punctele noastre de colectare sau la sediul clientului. Colectarea de la sediul clientului se face numai pentru cantitati mai mari de 200 kg, in functie de sortiment.

    Sortimente colectate si reciclate:
        • hartie (maculatura, reviste, ziare, arhiva, carti etc.);
        • carton (provenit din cutii de ambalaje si altele);
        • PET-uri (sticle de plastic de diferite forme si culori);
        • folie transparenta - de bax si de impachetat (strech);
        • folie colorata;
        • PVC si alte mase plastice (PP, PE, HDPE, PA, PMMA, PC, PS, ABS);
        • Feroase (fonta, tabla, fier vechi);
        • Neferoase (cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb inox, doze de aluminiu);
        • Acumulatori uzati (fara lichid);
        • DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice);

        • Ambalaje de sticla

        • Bare auto; 

        • Ambalaje lemn (paleti). 

   Preturile sunt afisate la punctele de lucru. Pentru cantitati mai mari exista posibilitatea negocierii preturilor.
   Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. 

   Macinare 

    DIREN EXIM ofera servicii de macinare a maselor plastice.
   Masele plastice trebuie sa fie selectate pe tipuri si nu trebuie sa contina impuritati: pamant, fier, cauciuc, uleiuri, vaselina etc.
   Masele plastice ce pot fi macinate se intalnesc si sub diverse denumiri tehnice: PE (polietilena), PP (polipropilena), PA (poliamida), PC (policarbonat), HDPE (polietilena de inalta densitate, sau PEID), ABS, PS (polistiren), PMMA ( plexiglas, sau stiplex), PVC (policlorura de vinil).4_400_01
   Ele vor fi macinate pe compozitie si culori. Se pot macina si in amestec de culori, dar nu si de compozitie. Masina de macinat are o capacitate medie de macinare. 

   Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.    

   Valorificare
   DIREN EXIM valorifica deseurile colectate si le vinde. Toate deseurile pe care le vinde, sunt selectate prin sortare manuala atenta, pe sortimente, culori, compozitie. Apoi sunt presate in baloti, sau macinate, pentru a fi folosite ca materii prime in industrie. Valorificarea se face prin pregatirea deseurilor colectate, pentru a fi transformate in materie secundara sau chiar materie prima si pentru introducerea ei in circuitul industrial, pentru economisirea resurselor naturale si a oricarei forme de energie. 
   Societatea noastra asigura incarcarea acestor deseuri atent selectate in masinile de transport, intocmeste documentele incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie si transport. 

   Oferim servicii de trasabilitate pentru indeplinirea obiectivelor anuale in vederea reciclarii.   
   Incarcam pe masina minim 20 tone carton, 15 tone PET, 20 tone folie, 22 tone hartie. 

   NOU!
   PRESTAM SERVICII de MACINARE mase plastice: PP, PE, HDPE, PA, PS, ABS, PC. Productivitate: min 2 tone/zi, macinate. 

Galerie foto