78 Ryu SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Constanta - Deseuri Industriale.


        Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.reciclare_eco_400

        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

        78 RYU, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

   Deseuri industriale periculoase si nepericuloase

  • emulsii
  • lichide apoase
  • namoluri industriale
  • slamurile petroliere

Colectare Deseuri Industriale Vrancea

Galerie foto