78 Ryu SRL

Colectare Deseuri Deseuri Textile Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Constanta - Deseuri Textile.


        Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.Colectare deseuri textile Constanta

        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

        78 RYU, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

   Colectam deseuri textile ce provin din resturile de tricot sau firele, scama ce rezulta din filaturi.

    Astfel contribuim la protejarea mediului inconjurator, inobilam si le dam o destinatie deseurilor textile, care fara activitatea noastra s-ar arunca si ar polua mediul.
Colectare deseuri textile Constanta

  • Prin urmare societatea noastra se ocupa cu valorificarea si reciclarea urmatoarelor tipuri de deseuri textile:
  • Fire de bumbac
  • Parti tricotate cu compozitie acrilica (PNA) sau lana cazute de la croire, parti care pot avea orice dimensiune si orice culoare
  • Margini de tesaturi de la razboaiele de tesut (si acestea pot fi 100% PES sau in combinatie)
  • Pieptanatura de lana
  • Bumbac, in, canepa
  • Fire cu compozitie acrilica si lana indiferent de culoare si finete (acestea pot fi cardate sau pieptanate)
  • Fire precum si capete fasii provenite din tesatorii in compozitia carora predomina lana, indiferent de culoare

 

Galerie foto