78 Ryu SRL

Colectare Deseuri Reciclatori Finali / Valorificatori Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Constanta - Reciclatori Finali / Valorificatori.


 

78 RYU S.R.L. - COLECTAM:

Carton - Plastic (PET, LDPE, PP, PS, HDPE, PVC, PC)

Lemn - Sticla - Feroase/Neferoase - DEEE

 Suntem reciclatori/valorificatori finali pe plastice.

 

        Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.
11_400_06
        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

        78 RYU, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

  • Reciclare mase plastice     

- PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)

- PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.plastic_recycling_2_01

- LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc.

- PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar,etc.

- HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc.

- PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.

- PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon,etc.,PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto,PMMA – plexiglas

 

 COLECTARE MASE PLASTICE

    - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)
    - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc.
    - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
    - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc.
    - PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar,etc.
    - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.
    - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon,etc.,PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto,PMMA – plexiglas

 

COLECTARE HARTIE/CARTON

Tipurile de hartie ce pot fi colectate sunt urmatoarele:

  •     Carton duplex, ondulatcarton_reciclare_400
  •     Maculatura
  •     Arhiva
  •     Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc.    O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite.  
    După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  
    Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită.
    Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

 

COLECTARE PALETI UZATI SI DESEURI DIN LEMN

Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
Colectam toate deseurile din lemn !Colectare Deseuri Lemn Constanta

 

 

COLECTARE STICLA

Prin colectarea sticlei vechi, volumul de deşeuri se reduce cu aproximativ 10%.
Colectarea sticlei transparente, a sticlei verzi şi a sticlei maro înseamnă colectarea tuturor tipurilor de sticlă reciclabilă.
Ca material, sticla reciclată se topeşte şi revine în proporţie de 100% în ciclul de producţie.reciclare_sticla_1_01

 

COLECTARE FEROASE/NEFEROASE

 

Achizitionam o gama variata de metale feroase si neferoase:

  Metale feroase:

        fonta,
        fier,
        otel,
        bare de fier sau otel,
        resturi metalice fonta.

  Metale neferoase:

        cupru,feroase_400_01
        bronz,
        nichel,
        zinc,
        plumb,
        staniu,
        inox,
        alama
        aluminiu.

 

COLECTARE DEEE

 

        Unelte electrice şi electronice (cu excepţia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni): maşini de găurit, ferăstraie, maşini de cusut, echipamente de strunjit, de frezat, de şlefuit, de polizat, de tăiat cu ferăstraul, de tăiat, de forfecat, de perforat, de găurit, de ştanţat, de fălţuit, de îndoit sau destinate altor operaţiuni de prelucrare a lemnului, metalului sau altor materiale, dispozitive pentru nituit, pentru fixat cu cuie sau pentru înşurubat sau de extragere a niturilor, cuielor, şuruburilor sau pentru alte utilizări similare, dispozitive pentru sudură, pentru lipit sau pentru utilizări similare, echipamente de pulverizat, de împrăştiat, de dispersat sau alte operaţiuni de tratare a subsţantelor lichide sau gazoase prin alte mijloace, unelte de tuns iarba sau pentru alte activităţi de grădinarit.

        Aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

        Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, aparate de înaltă fidelitate, amplificatoare audio, instrumente muzicale.

        Echipamente informatice şi de telecomunicaţii: unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil - notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, alte produse şi echipamente de colectat, stocat, prelucrat, prezentat sau comunicat informaţii prin mijloace electronice, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, alte produse sau echipamente de transmis sunete, imagini ori alte informaţii prin telecomunicaţie.

        Echipamente de iluminat: aparate de iluminat pentru lămpi fluorescente, cu excepţia aparatelor casnice de iluminat, lămpi fluorescente drepte, lămpi fluorescente compacte, lămpi cu descărcăre în gaze de înaltă intensitate, inclusiv lămpi cu vapori de sodiu la înaltă presiune şi lămpi cu halogenuri metalice, lămpi cu vapori de sodiu la joasă presiune, alte materiale de iluminat sau echipamente de difuzat ori controlat lumina, cu excepţia becurilor cu filament.

        Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, aparate de cusut, tricotat, ţesut şi alte prelucrări ale textilelor, fiare de călcat şi alte aparate de călcat, calandrat şi alte forme de întreţinere a îmbrăcămintei, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea şi echipamente de deschis sau sigilat recipiente ori ambalaje, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână şi alte echipamente de măsurat, indicat sau înregistrat timpul, cântare.

 

Galerie foto