GEB RICICLA SRL - CONSULTANTA IN PROTECTIA MEDIULUI - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Consultanta Fond de Mediu / Management Gestiune Deseuri Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Consultanta Fond de Mediu / Management Gestiune Deseuri.


  Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Covasna fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

0737/094.968 – Claudiu Androne

0734/654.915 – Alin Bosea

0368/402.907 - Secretariat

Image result for recycle banner

Servicii

Consultanta în Protecția Mediului:

Agentia pentru Protectia Mediului

  •     Întocmire documente cu privire la managementul deșeurilor: fise de gestiune, documente de transport, plan de gestionare deșeuri, plan reducere deșeuri conform Legii 211/2011
  •     Raportări lunare, semestriale, anuale sau la solicitarea autorităților, in funcție de legislația in vigoare(ex: uleiuri uzate, emisii, deșeuri periculoase)
  •     Întocmirea documentelor specifice protecției mediului in relația cu autoritățile de mediu
  •     Informări cu privire la managementul factorilor de mediu: apa, aer, zgomot
  •     Reprezentarea societății in fata autorităților de mediu si ducerea la îndeplinire a masurilor rezultate in urma controlului
  •     Obținerea- Revizuirea autorizației de mediu
  •     Managementul deșeurilor de ambalaje


Fondul de mediu

Obtinere avize- acorduri autorizatii

Pentru mai multe informatii, contactati-ne!

office@geb-ricicla.ro

 

geb_ricicla_400