GEB RICICLA SRL - CENTRU DE COLECTARE BATERII SI ACUMULATORI UZATI - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Acumulatori.


   Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Covasna fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

 

0737/094.968 – Claudiu Androne

0734/654.915 – Alin Bosea

0368/402.907 - Secretariat

Image result for recycle banner

Servicii

 Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, uzaţicolectare_baterii_auto_400_08

 Aceştia trebuie predaţi întregi şi cu electrolit. Preţurile, în funcţie de cantitate, plata efectuându-se pe loc.

Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.

  •     Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
  •     Deconectati bateria inainte de verificare.
  •     Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
  •     Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
  •     In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
  •     In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
  •     Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
  •     Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.

 

Related image