GEB RICICLA SRL - CENTRU DE COLECTARE HARTIE SI CARTON - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Hartie si Carton .


   Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Covasna fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

 

0737/094.968 – Claudiu Androne

0734/654.915 – Alin Bosea

0368/402.907 - Secretariat

Image result for recycle banner

Servicii

Deseuri hartie si carton

Tipurile de hartie ce pot fi reciclate sunt urmatoarele:

  •     Carton duplex, ondulat
  •     Maculatura
  •     Arhiva
  •     Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc

    O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite.  
    După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  
    Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită.
    Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

reciclare_hartie_400