Eco Total SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Dolj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Dolj - Deseuri Industriale.


Colectare Deseuri Doar De La Persoane Juridice  

       Societatea comercială ECO TOTAL SRL, înființată în anul 2008, se ocupă cu furnizarea serviciilor ecologice în Regiunea Oltenia, deținând Autorizația de Mediu nr. 358/2013.ECO TOTAL are ca scop diminuarea efectelor poluării, venind în sprijinul agenților economici cu soluții integrate și flexibile pentru gestionarea deșeurilor și decontaminări.deseuri_industriale_400_01
Punctele forte ale companiei sunt:
- Capacități tehnice performante
- Promptitudine, profesionalism, corectitudine, stabilitate, contracte stabile de peste 5 ani
- Expertiza specialiștilor noștri în consultanța de mediu

    ECO TOTAL și-a propus să dezvolte serviciile de ecologizare adresate industriei, prin investiții în logistică și utilaje specifice acestui domeniu. Compania noastră vă propune soluții integrate cu avantaje multiple ce duc la reducerea timpului și resurselor interne alocate acțiunilor de mediu.

    ECO TOTAL dispune de o flotă auto modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare, pentru activitățile  de colectare,  transport și depozitare a deșeurilor:
- autoutilitare autorizate pentru transport deseuri periculoase și nepericuloase, utilaje pentru încărcarea și descărcarea acestora
- capacități de peste 100.000 litri de depozitare a deșeurilor lichide

    De asemenea, ECO TOTAL deține spații de depozitare proprii autorizate, cu o suprafață de depozitare de peste 1000 de metri  pătrați.


MANAGEMENTUL CALITĂȚII, MEDIULUI ȘI SĂNĂTĂȚII ȘI SECURITĂȚII OCUPAȚIONALE
ECO TOTAL a obținut certificarea sistemului de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

    ISO 9001:2008 – SR EN ISO 9001:2008
    ISO 14001:2004 – SR EN ISO 14001:2005
    OHSAS 18001:2007 – SR OHSAS 18001:2008

Servicii

  Deseuri industriale periculoase si nepericuloase

  • emulsii
  • lichide apoase
  • namoluri industriale

 

Decontaminari

ECO TOTAL este societate autorizata sa efectueze decontaminări de bazine/rezervoare:
-Curățarea şi decontaminarea rezervoarelor cu conținut de substanțe periculoase (produse petroliere, produse chimice, nămoluri și ape industriale, etc.), evacuarea, colectarea și transportul deșeurilor rezultate în vederea eliminării în instalația autorizata
-Ecologizare platforme industriale, instalații dezafectate, bazine de decantare, rezervoare subterane și supraterane, laboratoare chimice, etc.
-Depoluarea și reconstrucția ecologică a siturilor poluate afectate de pesticide, produse petroliere, produse chimice, etc.

Ecologizări

-Dezafectare si ecologizare foste fabrici și unități industriale abandonate
-Golire, spălare și decontaminare rezervoare și separatoare
-Ecologizare situri afectate de accidente ecologice

 

reciclare_eco_400_04