ECO WORLD PRODUCTION SRL

Colectare Deseuri Consultanta Fond de Mediu / Management Gestiune Deseuri Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Galati - Consultanta Fond de Mediu / Management Gestiune Deseuri.


   ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.
     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.
    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
    Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL 
se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.
    
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     

    Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Servicii

   Prin externalizarea serviciilor de managementul și evidența gestiunii deșeurilor către o firmă specializată în servicii de mediu, se asigură atât garanția respectării legislației de mediu în vigoare cât și găsirea și aplicarea celor mai eficiente soluții.s20_400

   Evidenţa gestiunii deşeurilor este reglementată prin Legea 211/2011 privind regimul deşeurilor.

   Conform legii, producătorii de deşeuri, deţinătorii de deşeuri, comercianţii şi brokerii, operatorii economici care desfăşoară activităţi de tratare a deşeurilor au obligația de a ține la zi o evidenţă a gestiunii deşeurilor, pentru fiecare tip de deşeu și să o transmită agenției de protecția mediului de care aparține.

   Evidenţa gestiunii deşeurilor se raportează anual, conform modelelor prevăzute în anexa 1 a HG 856/2002, cu completările ulterioare.

- OBŢINEREA AVIZELOR ŞI A AUTORIZAŢIILOR APM .

- ÎNDEPLINIREA OBIECTIVELOR CONFORM LEGII 249/2015.

- CONSULTANŢĂ PRIVIND GESTIONAREA DEŞEURILOR.

- ZERO AMENZI LA GARDA DE MEDIU

- REDUCEREA SEMNIFICATIVA A COSTURILOR

 

ECO WORLD PRODUCTION SRL ofera servicii de colectare, transport valorificare pentru urmatoarele tipuri de deseuri:

       
        Deseuri Acumulatori
        Deseuri Cauciuc
        Deseuri Chimice si Periculoase
        Deseuri Electrice si Electronice
        Deseuri Feroase si Neferoase
        Deseuri Hartie si Carton
        Deseuri Industriale
        Deseuri Lemn
        Deseuri Mase Plastice
        Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate
        Deseuri Sticla
        Deseuri Textile
        Deseuri Anvelope
        Deseuri Rafie


eco_400_01

Galerie foto