ECO WORLD PRODUCTION SRL

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Galati - Deseuri Acumulatori.


    ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.
     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.
    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
    Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL 
se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.
    
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     

    Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

 

Related image

 

Servicii

Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, uzaţi

Aceştia trebuie predaţi întregi şi cu electrolit.

Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.

   • -Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.

   • -Deconectati bateria inainte de verificare.Colectare Deseuri Acumulatori Auto, Baterii Uzate

   • -Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.

   • -Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.

   • -In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.

   • -In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.

   • -Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.