ECO WORLD PRODUCTION SRL

Colectare Deseuri Deseuri Alimentare / SNCU Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Galati - Deseuri Alimentare / SNCU.


   ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.
     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.
    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
    Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL 
se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.
    
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     

    Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Servicii

   Oferim servicii de colectare, transport deseuri din industria alimentara, subproduse nedestinate consumului uman (SNCU).
- Restaurante: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, produse din carne expirate, etc.
- Magazine alimentare, Marketuri:alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, alimente confiscate. etc.
- Brutarii și patiserii: materie primă expirată sau non conformă, uleiuri uzate, grasimi, etc.
- Fast food-uri: alimente expirate,mezeluri expirate, marfă non-conformă, ulei alimentar uzat, etc.
- Pensiuni: alimente expirate, mezeluri expirate, etc.
- Hoteluri: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, etc.


   Vă punem la dispoziție toată gama de recipiente și ambalaje pentru deșeurile generate de compania dumneavoastră.
   Eliminarea finala a acestor deșeuri periculoase se asigura în baza contractului încheiat cu operatorul autorizat, respectând toate normele in vigoare pentru protecția mediului. Procedura de eliminare finală a acestor deșeuri periculoase este incinerarea.

 

recycleearth_400_01

Galerie foto