ECO WORLD PRODUCTION SRL

Colectare Deseuri Deseuri Constructii Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Galati - Deseuri Constructii.


1_10 ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.

    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.

    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

     Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.
    
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     

    Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Servicii

  Deşeurile municipale  conţin, de obicei, următoarele tipuri de deşeuri din construcţii şi demolări:

  • deşeuri de beton, cărămizi, resturi ceramice;
  • deşeuri lemnoase, sticlă, plastic;
  • deşeuri de asfalt, gudroane şi produse gudronate;
  • resturi metalice;
  • resturi din excavaţii (pământ, pietre, pietriş);
  • deşeuri de materiale izolante;
  • amestecuri de deşeuri din construcţii şi demolări.

ssa

Galerie foto