ECO WORLD PRODUCTION SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Galati - Deseuri Industriale.


ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.colectare_deseuri_periculoase_06
     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.
    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
    Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL 
se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.
    
    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     

    Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Servicii

    ECO WORLD PRODUCTION SRL este autorizata sa preia, sa stocheze temporar si sa transporte spre eliminarea finala, o gama foarte larga de deseuri industriale periculoase si nepericuloase.
    ECO WORLD PRODUCTION SRL ofera servicii ecologice complete, care prevad executarea lucrarilor de colectare, transport, stocare temporara, sortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase conform normelor de mediu in vigoare, astfel:4_400_01

  • colectare - deseurile sunt colectate in recipienti omologati de agentia pentru protectia mediului
  • transport - transportul este realizat cu autoutilitare specializate care detin licenta ADR de transport marfuri periculoase
  • stocare temporara - depozitare temporara, controlata, selectiva, pe o platforma betonata, in incinta punctului de lucru, a deseurilor si prevederea dotarilor tehnice pentru stocarea deseurilor in conditii de maxima siguranta.
  • sortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase - eliminarea finala a deseurilor va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica, conditie esentiala pentru eliminare finala in baza unui contract incheiat cu astfel de societati atestate de APM.
  • spalari si curatari rezervoare - conform normelor de mediu in vigoare care includ spalarea ecologica propriu zisa, preluarea, transportul, depozitarea temporara si transportul spre eliminare finala a deseului rezultat din spalarea rezervorului.
  • decontaminari soluri, etc. Decopertarea portiunilor de pamant contaminate cu substante periculoase si decontaminare prin metode certificate de APM.

     ECO WORLD PRODUCTION SRL utilizeaza si pune la dispozitie o gama variata de recipienti ecologici si omologati de mediu pentru colectare, transport si stocare a tuturor deseurilor,conform normelor de mediu în vigoare.

colectare_ulei_uzat