Eco Serv International SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Ilfov - Stefanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Ilfov - Stefanesti - Deseuri Cauciuc.


    De ce Eco Serv International: 

  • deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.
  • deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.
  • pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura. 

   Serviciile noastre sunt perfect adaptate la mediul înconjurător. Totodată suntem Colectare Deseuri Cauciuc Ilfov Stefanestiparteneri de nădejde în programe pentru protecţia mediului. 

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu. 

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor. 

    Oferim servicii de: 

  • colectare;
  • valorificare;
  • reciclare (mase plastice);
  • distrugere (produse neconforme).

Punct de lucru:

Sos Stefanesti, Nr. 15, Com. Stefanestii de Jos, Ilfov

Colectare Deseuri Cauciuc Ilfov Stefanesti

Servicii

   Colectare anvelope uzateColectare Deseuri Cauciuc Ilfov Stefanesti

   Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

   - acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune;

   - de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora.

   Reciclare

   Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.

   Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

   Etapele procesului de reciclare:Colectare Deseuri Cauciuc Ilfov Stefanesti

   - redimensionare;

   - separare (prin presiunea aerului);

   - compactare/compartimentare;

   - scanare;

   - ambalare/alta procesare.

   Procedura folosita permite distrugerea pneurilor si recuperarea ulterioara separata a diverselor componente cu un grad de puritate in masura sa poata fi refolosite in alte procese productive ca materii prime. Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:

   - faza de decupare a taloanelor; in aceasta faza, pneurilor li se scoate preventiv inelul metalic din interiorul talonului prin aplicarea masinii de decupat taloane;

   - faza de faramare; in aceasta faza pneurile sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm;

   - faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm;

   - faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm.

Galerie foto