Returpack SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Mures - Deseuri Industriale.


           Returpack SRL, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul colectare_deseuri_01protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

          Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

         Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

Servicii

  • emulsii
  • lichide apoase
  • namoluri industriale
  • slamurile petroliere
Related image


Galerie foto