Olariu Construct SRL

Colectare Deseuri Deseuri Anvelope Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Neamt - Deseuri Anvelope.


   Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

  Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Obiective:

        -cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor;
        -dezvoltarea durabila a serviciilor;
        -protectia mediului incojurator;
        -implemantarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor reciclabile.

Servicii

 Colectare anvelope uzateGreen Zone Company - Colectare Deseuri Anvelope Harghita

   Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

   - acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune;
   - de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora.

     Colectare cauciuc (benzi transportoare, curele cauciuc, covoare din cauciuc, tamburi, etc.)

Galerie foto