Olariu Construct SRL

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Neamt - Deseuri Lemn.


   Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Obiective:

        -cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor;
        -dezvoltarea durabila a serviciilor;
        -protectia mediului incojurator;
        -implemantarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor reciclabile.

 

Servicii

Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn

   Acest serviciu reprezinta pentru societatile interesate economisirea banilor, a spatiului blocat si a resurselor.

   Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.Colectare Deseuri Lemn Ilfov Stefanesti

   Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.

   Reciclare deseuri lemn:

   Lemnul provenit din ambalaje de lemn (lazi, paleti) este valorificat prin producerea brichetelor din rumegus (folosite ca si combustibil solid pentru centrale termice, sobe, cazane).

 

   Colectam toate deseurile din lemn!  

Galerie foto