PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Deseuri Industriale.


    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.reciclare_colectare_400

    PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m(hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei. Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

 

Oferim consultanta de mediu! 

Servicii de colectare deseuri

Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005

Servicii

    Deseuri industriale periculoase si nepericuloase

  • emulsii
  • lichide apoase
  • namoluri industriale
  • slamurile petroliere

centru_colectare_deseuri_industriale

 

Galerie foto