Mondorek SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Deseuri Cauciuc.


        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Mondorek, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.cauciuc_1

         Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

Colectare si Reciclare (granulare/macinare) cauciuc

   Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea produselor din cauciuc.
   Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.
cauciuc_satu_mare_400
   Etapele procesului de reciclare:

 •     redimensionare
 •     separare (prin presiunea aerului)
 •     compactare/compartimentare
 •     scana    ambalare/alta procesare
  Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:


      faza de faramare; in aceasta faza produsele sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm.
      faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm.
      faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm .

           Valorificare deseuri din cauciuc

  Modalitatile de valorificare sunt multiple insa noi insistam asupra unei ierarhizari din punct de vedere legal a modalitatilor de valorificare.  Este firesc ca cele mai ecologice modalitati de valorificare sa fie preferate celor mai putin ecologice.