Alpin Recycling SRL

Colectare Deseuri Deseuri Electrice si Electronice Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Deseuri Electrice si Electronice.


     SC ALPIN RECYCLING SRL, a luat ființă în anul 2008, cu intenția de a lupta pentru și ocrotirea mediului înconjurător. La început activitatea s-a desfășurat în condiții grele, colectând doar deșeuri electrice și electronice. 

Alpin Recycling SRL

   Văzând reacția favorabilă a concetățenilor, care nu au rămas pasivi la semnalele de alarmă trase de noi, pentru ocrotirea mediului înconjurător, am reușit să ne dezvoltăm. Dezvoltarea noastră se datorează tuturor celor care înțeleg să lupte pentru ca în viitor, copiii noștri să aibă un mediu curat și nepoluat.

     În prezent avem centre de colectare în Mun. Satu Mare, pe Aleea Mureș CT4 (fosta centrală termică), precum și în Viile Satu Mare, unde deținem 2 depozite.

     Din 2009, activitatea noastră se extinde și la colectarea deșeurilor reciclabile, cum ar fi: hârtie, sticlă, plastic etc.

Acțiunea de colectare se desfășoară de la primării, școli, grădinițe, precum și alți agenți economici privați.   

În prezent avem mașini proprii de colectare a deșeurilor electronice, autodube pentru colectarea corpurilor de iluminat, mașini de salubrizare, containere și recipienți speciali de colectare a diverselor tipuri de deșeuri, camioane tip ABROLL pentru colectarea deșeurilor din construcții, vegetale, nisip uzat etc.

   În anul 2013 SC ALPIN RECYCLING SRL primește certificare ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007, pentru colectarea și transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase, servicii de decontaminare și salubrizare.

     Tot în anul 2013, SC ALPIN RECYCLING SRL primește autorizare ANRSC.

Alpin Recycling SRL

Servicii

 S.C. ALPIN RECYCLING S.R.L. SATU MARE oferă servicii de colectare şi transport pentru următoarele tipuri de deşeuri: 

          - Deşeuri chimice/periculoase;

          - Deşeuri petroliere/uleiuri uzate;

          - Deşeuri electrocasnice, electronice şi electrice;

          - Deşeuri agricole;

          - Deşeuri plastice, inclusiv pet si rafie;

          - Deşeuri ambalaje (hârtie-carton si lemn);

          - Deşeuri feroase și neferoase;

          - Deşeuri acumulatori și baterii uzate.

 

  Din 2009, activitatea noastră s-a extins și la colectarea deșeurilor reciclabile, cum ar fi: hârtie, sticlă, plastic, lemn, materiale textile, fier vechi etc.

 

Alpin Recycling SRL

 

Galerie foto