Mondorek SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Deseuri Industriale.


        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.deseuri_industriale_satu_mare_400

        Mondorek, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

         Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

 

Related image

 

Servicii

Deseuri industriale periculoase si nepericuloase

  • emulsii
  • lichide apoase
  • namoluri industriale
  • slamurile petroliere
Related image

Galerie foto