ROUES SRL

Colectare Deseuri Deseuri Anvelope Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Sibiu - Deseuri Anvelope.


     ROUES SRL, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebite si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

    ROUES SRL deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

    ROUES SRL deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor. Colectare Anvelope Sibiu

    ROUES SRL pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul dat de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

    Motiv pentru care noi va stam la dipozitie cu urmatoarele servicii:
Obtinerea autorizatiei de mediu;
Colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase;
Intocmirea documentelor de Protectia Municii si P.S.I

Servicii

    Colectare anvelope uzate
Colectare Anvelope Sibiu
Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora

     Colectare cauciuc (benzi transportoare, curele cauciuc, covoare din cauciuc, tamburi, etc.)

Galerie foto