ROUES SRL

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Sibiu - Deseuri Chimice si Periculoase.


       ROUES SRL pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul dat de o echipa tanara ce are la radio_400_01dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

       ROUES SRL deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.

       Noi oferim constant cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca. Cu un colectiv de angajati, dinamic si instruit, SC ROUES SRL s-a impus pe piata acestui domeniu in scurt timp, drept o firma serioasa. Astfel calitatea serviciilor noastre garanteaza avantajul fata de concurenta .

    Certitudinea calificarii serviciilor oferite de catre noi, este confirmata prin certificarea sistemului de management al calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu SR EN 9001 : 2008 ; 14001 : 2005 ; OHSAS 18001 : 2008; societatea noastra a obtinut obtinut certificatele

Servicii

  •     Deseuri din procese chimice anorganiceungariadeseuri_400
  •     Deseuri din procese chimice organice
  •     Deseuri de la tratarea chimică a suprafetelor si acoperirea metalelor si a altor materiale; hidrometalurgie neferoasă
  •     Deseuri de la explorarea minieră si a carierelor si de la tratarea fizică si chimică a mineralelor