ROUES SRL - Deseuri Industriale Sibiu

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Sibiu - Deseuri Industriale.


Un mediu mai curat si mai sanatos, neafectat de substante toxice, inseamna in primul rand mai multa sanatate pentru tine si familia ta, iar dupa acest principiu s-a ghidat echipa noastra cand a format societatea SC ROUES SRL .

1_400_01

In Romania ne ocupam de uleiuri uzate, emulsii, slamuri, etc., adica tot ceea ce inseamna deseuri provenite din activitatea industriala si nu numai. Echipa noastra de conducere este formata din personal cu o vasta experienta in administrarea si managementul integrat al deseurilor, fapt ce ne ajuta sa facem fata exigentelor si capriciilor pietei.

SC ROUES SRL vă propune soluţii adaptate pentru gestionarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase, printr-o gamă completă de servicii.

Noi oferim constant cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca. Cu un colectiv de angajati, dinamic si instruit, SC ROUES SRL s-a impus pe piata acestui domeniu in scurt timp, drept o firma serioasa. Astfel calitatea serviciilor noastre garanteaza avantajul fata de concurenta.

Certitudinea calificarii serviciilor oferite de catre noi, este confirmata prin certificarea sistemului de management al calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu SR EN 9001 : 2008 ; 14001 : 2005 ; OHSAS 18001 : 2008; societatea noastra a obtinut obtinut certificatele :3_400

  • Certificatul nr. M.643.1/01.09.2009 pentru Sistemul de Management de Mediu
  • Certificatul nr. S.377.100/01.09.2009 pentru Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
  • Certificatul nr. C.2723.1/01.09.2009 pentru Sistemul de Management al Calitatii

Fiecare angajat al SC ROUES SRL este pe deplin constient de calitatea serviciilor realizate, aceasta atrage dupa sine un client multumit si deci dezvoltarea constanta si crescanda a firmei noastre SC ROUES SRL. Noi pozitionam intotdeauna clientul in centrul atentiei tuturor proceselor firmei.

SC ROUES SRL are ca obiectiv major sa se mentina in topul firmelor de colectare deseuri industriale din Romania, prin calitatea serviciilor, seriozitate, performanta si loialitate fata de clienti si parteneri in conditii de eficienta si profitabilitate.

Servicii

SC ROUES SRL este autorizata sa preia, sa stocheze temporar si sa transporte spre eliminarea finala, o gama foarte larga de deseuri industriale periculoase si nepericuloase.

Cuprind:
Servicii ecologice complete, care prevad executarea lucrarilor de colectare, transport, stocare temporara, sortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase conform normelor de mediu in vigoare, astfel:4_400_01

  • colectare - deseurile sunt colectate in recipienti omologati de agentia pentru protectia mediului
  • transport - transportul este realizat cu autoutilitare specializate care detin licenta ADR de transport marfuri periculoase
  • stocare temporara - depozitare temporara, controlata, selectiva, pe o platforma betonata, in incinta punctului de lucru, a deseurilor si prevederea dotarilor tehnice pentru stocarea deseurilor in conditii de maxima siguranta.
  • sortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase - eliminarea finala a deseurilor va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica, conditie esentiala pentru eliminare finala in baza unui contract incheiat cu astfel de societati atestate de APM.
  • spalari si curatari rezervoare - conform normelor de mediu in vigoare care includ spalarea ecologica propriu zisa, preluarea, transportul, depozitarea temporara si transportul spre eliminare finala a deseului rezultat din spalarea rezervorului.
  • decontaminari soluri, etc. Decopertarea portiunilor de pamant contaminate cu substante periculoase si decontaminare prin metode certificate de APM.

SC ROUES SRL utilizeaza si pune la dispozitie o gama larga de recipienti ecologici si omologati de mediu pentru colectare, transport si stocare a tuturor deseurilor,conform normelor de mediu în vigoare . 

Related image

Galerie foto