ROUES SRL

Colectare Deseuri Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Sibiu - Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate.


     ROUES SRL, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce pocompaniekazahaexportapetrolinmoldovadeclarandlavamacatransportadeseuripetroliere1358436062_400resupun o atentie deosebite si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

    ROUES SRL deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

    ROUES SRL deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.

    ROUES SRL pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul dat de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

    Motiv pentru care noi va stam la dipozitie cu urmatoarele servicii:
Obtinerea autorizatiei de mediu;
Colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase;
Intocmirea documentelor de Protectia Municii si P.S.I

Servicii

  •     Deseuri de solventi organici, agenti de răcire si carburanti2ticleniecologizaredupamare_400_01
  •     Deseuri de la producerea, prepararea, fumizarea si utilizarea (ppfu) straturilor de acoperire (vopsele, lacuri si emailuri vitroase), a adezivilor, cleiurilor si cemelurilor tipografice

Galerie foto