Rotmac Eco S.R.L.

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Suceava - Deseuri Acumulatori.


0752 573 855

0748 250 039

office@rotmac.ro

 

 

   Rotmac-Eco S.R.L. este o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

   Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

acumulatori_auto_400_01

Servicii

   Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, acumulatori uzaţi.
   Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.colectare_baterii_auto_400_10
   • Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
   • Deconectati bateria inainte de verificare.
   • Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
   • Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
   • In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
   • In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
   • Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
   • Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.

 

Rotmac-Eco S.R.L. este autorizata sa colecteze urmatoarele tipuri de deseuri:

- Feroase / Neferoase

- Hartie-Carton

- Mase plastice

- Sticla

- Lemn

- Rafie

- Anvelope

- Industriale (Uleiuri uzate)

- DEEE (Electrice/ Electronice/ Electrocasnice)

- Acumulatori

- Menajere

   Oferim Consultanta in Managementul Deseurilor.

  

   Rotmac-Eco S.R.L. vinde saci big-bag. saci_big_bag_suceava_01

Este modelul cel mai popular si este utilizat de majoritatea industriilor. Constructia versatila din 4 laterale+fundul sacului sau modelul U+2 este disponibil intr-o varietate de modele pentru diverse aplicatii.

Galerie foto