Eco Total SRL

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Teleorman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Teleorman - Deseuri Chimice si Periculoase.


Colectare Deseuri Doar De La Persoane Juridice  

       Societatea comercială ECO TOTAL SRL, înființată în anul 2008, se ocupă cu furnizarea serviciilor ecologice în Regiunea Oltenia, deținând Autorizația de Mediu nr. 358/2013.ECO TOTAL are ca scop diminuarea efectelor poluării, venind în sprijinul agenților economici cu soluții integrate și flexibile pentru gestionarea deșeurilor și decontaminări.
Punctele forte ale companiei sunt:
- Capacități tehnice performante
- Promptitudine, profesionalism, corectitudine, stabilitate, contracte stabile de peste 5 ani
- Expertiza specialiștilor noștri în consultanța de mediu

 
    ECO TOTAL și-a propus să dezvolte serviciile de ecologizare adresate industriei, prin investiții în logistică și utilaje specifice acestui domeniu. Compania noastră vă propune soluții integrate cu avantaje multiple ce duc la reducerea timpului și resurselor interne alocate acțiunilor de mediu.deseuri_chimice_400_07

    De asemenea, ECO TOTAL deține spații de depozitare proprii autorizate, cu o suprafață de depozitare de peste 1000 de metri  pătrați.

   ECO TOTAL dispune de o flotă auto modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare, pentru activitățile  de colectare,  transport și depozitare a deșeurilor:
- autoutilitare autorizate pentru transport deseuri periculoase și nepericuloase, utilaje pentru încărcarea și descărcarea acestora
- capacități de peste 100.000 litri de depozitare a deșeurilor lichide


MANAGEMENTUL CALITĂȚII, MEDIULUI ȘI SĂNĂTĂȚII ȘI SECURITĂȚII OCUPAȚIONALE
ECO TOTAL a obținut certificarea sistemului de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

    ISO 9001:2008 – SR EN ISO 9001:2008
    ISO 14001:2004 – SR EN ISO 14001:2005
    OHSAS 18001:2007 – SR OHSAS 18001:2008

Servicii

   Sursă
    
Deşeurile periculoase provin de la o gamă largă de surse diferite precum gospodăriile, activităţi comerciale sau industriale. Exemplele tipice sunt bateriile, medicamentele, uleiurile minerale, vopselele, răşinile şi adezivii.

    Cantitate şi conţinut
    
Deşeurile periculoase reprezintă aproximativ 1% din totalul deşeurilor generate în Europa. Deşeurile sunt clasificate ca fiind periculoase dacă prezintă sau nu anumite caracteristici.

    Modalităţi de gestiune
    
Principalele căi de eliminare sunt depozitarea pe rampa de deşeuri, incinerarea şi tratarea fizică sau chimică. Cât priveşte recuperarea, o mare parte a deşeurilor periculoase este reciclată sau incinerată pe post de combustibil.

    Impact ecologic
    
Deşi deşeurile periculoase reprezintă doar aproximativ 1% din toate deşeurile generate în Europa, ele pot prezenta risc potenţial atât pentru sănătatea umană cât şi pentru mediu. Deşeurile periculoase fac în genere obiectului unor legi speciale şi implică o gestiune specială pentru a ne asigura că alementele periculoase sunt separate şi tratate diferit faţă de cele nepericuloase.

 

Decontaminari

ECO TOTAL este societate autorizata sa efectueze decontaminări de bazine/rezervoare:
-Curățarea şi decontaminarea rezervoarelor cu conținut de substanțe periculoase (produse petroliere, produse chimice, nămoluri și ape industriale, etc.), evacuarea, colectarea și transportul deșeurilor rezultate în vederea eliminării în instalația autorizata
-Ecologizare platforme industriale, instalații dezafectate, bazine de decantare, rezervoare subterane și supraterane, laboratoare chimice, etc.
-Depoluarea și reconstrucția ecologică a siturilor poluate afectate de pesticide, produse petroliere, produse chimice, etc.

Ecologizări

-Dezafectare si ecologizare foste fabrici și unități industriale abandonate
-Golire, spălare și decontaminare rezervoare și separatoare
-Ecologizare situri afectate de accidente ecologice

colectare_deseuri_medicale_400_07