SC Ecolect Serv SRL

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Timis - Deseuri Animaliere.


    Sc Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate : colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

Obiective:
– creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor.
– dezvoltarea durabiă a serviciilor.
– protecția mediului înconjurator.
– împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor

Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare, Ecolect Serv Srl deține un parc auto format din:
Colectare Deseuri Animaliere Timis
Autoutilitare cu capacitate de 3,5 tone, dotate cu instalație frigorifica, semnalizate și inscripționate grafic in conformitate cu dispozițiile codului ADR.
Autoutilitare speciale (Vidanje cu capacitati de încarcare: 10m3 respectiv 11m3).
Autoutilitare cu prelată(capacitate 3.5 tone, 7.5tone, 12 tone si 22tone).
Autoutilitara speciala (platforma pentru transportul vehiculelor scoase din uz).
Autoutilitara speciala (camion cu macara capacitate 7.5 tone).
Autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.


    Compania Ecolect oferă servicii complete firmelor private și din administrația publică în managementul deșeurilor, acoperind din punct de vedere logistic toata Romania și având soluții individuale pentru fiecare client. Ne adresăm cliențiilor din domeniul medical, cabinete stomatologice, clinici, medici de familie , centre de transfuzii, industria farmaceutică, cabinete și clinici veterinare, rafinării, industria agricolă, ferme, industria de automotive, industria textilă, industria de incaltaminte, industria chimică, galvanizari, tipografii, studiouri fotografice, saloane de cosmetică, saloane de înfrumusețare, frizerii, saloane de tatuaje, brutării, patiserii, hoteluri, pensiuni, restaurante, fast food-uri, magazine alimentare, marketuri, centre comerciale, ateliere tamplărie, service-uri auto, vopsitorii auto, vulcanizări, spălătorii auto, magazine piese auto, cosmetică auto.

Servicii

     Intregul proces de colectare si eliminare a deseurilor nepericuloase – deseuri de origine animala se desfasoara conform unei proceduri prestabilite.


     Societatea noastra asigura un mod de lucru conform normelor sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor. Conform acestor norme, generatorul de deseuri are obligatia, ca in momentul in care subprodusele de origine animala  rezultate din activitatea sa expira si devin deseuri sa obtina Certificatul Sanitar Veterinar. Acest document este eliberat de Autoritatea Sanitar Veterinara din arondamentul in care isi desfasoara activitatea operatorul economic in cauza. Certificatul Sanitar Veterinar atesta categoria acestuia (incadrare facuta de doctorul sanitar veterinar conform Regulamentului nr. 1069/2009), cantitatea precum si destinatia deseurilor (neutralizare/incinerare). Colectare Deseuri Animaliere Timis

Galerie foto