Viele 2005 SRL

Colectare Deseuri Deseuri Feroase si Neferoase Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Timis - Deseuri Feroase si Neferoase.


          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Colectare Deseuri Feroase Neferoare Timisoara


          O societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati

           Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

          Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul dat de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura. 

          Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.

 

CENTRU DE COLECTARE SI VALORIFICARE DESEURI:

HARTIE-CARTON

MASE PLASTICE

FEROASE

STICLA

DEEE (ELECTRICE-ELECTRONICE-ELECTROCASNICE

Servicii

 

Achiziționam o gama larga de metale feroase:

  Metale feroase:

        - fonta,

        - fier,reciclare_feroase_400
        - otel,
        - bare de fier sau otel,
        - resturi metalice fonta.
 

Colectarea deșeurilor neferoase se face doar de la persoanele juridice.

eco_400

 

Galerie foto