Colectare Deseuri Industriale Timis - Ecolect Serv SRL

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Timis - Deseuri Industriale.


  

COLECTAREA SE FACE PE BAZA DE CONTRACT

DOAR DE LA PERSOANE JURIDICE!

0730.235.706

office@colectez.ro

 

   Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate : colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

   Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

   Obiective:Colectare Deseuri Industriale Timis

   – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor;
   – dezvoltarea durabiă a serviciilor;
   – protecția mediului înconjurator;
   – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor.

   Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare.

   Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.

   Compania Ecolect cu sediul în Timișoara oferă servicii complete firmelor private și din administrația publică în managementul deșeurilor, acoperind din punct de vedere logistic toata Romania și având soluții individuale pentru fiecare client.

Servicii

   Reciclare

   Deșeurile sunt compuse din materiale diferite, deci, multe dintre acestea ar putea fi reciclate si reutilizate ca materii prime. S-ar putea economisi atât de multe resurse naturale și o mulțime de energie necesară pentru a produce noi materii prime.De asemenea depozitul de deșeuri nu este o "groapă fără fund": după cațiva ani se va transforma într-un munte de otrăvuri gata să polueze solul și apele subterane.

   Mediul InconjuratorColectare Deseuri Industriale Timis

   Împreuna trebuie să contribuim la diminuarea emisilor de gaze cu efect"tip seră"și să prevenim schimbările climatice la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale,transport implică arderea de combustibili poluanți precum benzina, motorina si cărbuni . Misiunea noastră este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator

   Logistica Ecolect

 Oferim suport logistic competitiv pe Plan National.

Solicitati oferta noastra:

0730.235.706

office@colectez.ro

Recycle Pack - Consultanta Fond de Mediu Brasov

 

 

  

Galerie foto