Colectare Deseuri Animaliere Vrancea

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Vrancea - Deseuri Animaliere.


Pagina suspendata

 

 

Autorizatie Transport Marfuri Periculoase      

   Colect Med S.R.L. desfasoara activitatea de colectare si transport specializat in vederea valorificarii/eliminarii finale a deseurilor medicale, dar si a altor tipuri de deseuri periculoase si nepericuloase.  

   Colect Med S.R.L. oferă servicii complete firmelor private și din administrația publică în managementul deșeurilor, având soluții individuale pentru fiecare client. Ne adresăm cliențiilor din domeniul medical, cabinete stomatologice, clinici, medici de familie, centre de transfuzii, industria farmaceutică, cabinete și clinici veterinare, rafinării, industria agricolă, ferme, industria de automotive, industria textilă, industria de incaltaminte, industria chimică, galvanizari, tipografii, studiouri fotografice, saloane de cosmetică, Colectare Deseuri Animaliere Vranceasaloane de înfrumusețare, frizerii, saloane de tatuaje, brutării, patiserii, hoteluri, pensiuni, restaurante, fast food-uri, magazine alimentare, marketuri, centre comerciale, ateliere tamplărie, service-uri auto, vopsitorii auto, vulcanizări, spălătorii auto, magazine piese auto, cosmetică auto.

   Colect Med S.R.L. are in vedere urmatoarele obiective:

   – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor;
   – dezvoltarea durabiă a serviciilor;
   – protecția mediului înconjurator;
   – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor.

   Colectare deseuri periculoase – se efectueaza in conformitate cu OMS 219/2002 si hotararea 1.061 din septembrie 2008 executandu-se in baza contractelor incheiate de prestari servicii, la date stabilite de comun acord cu unitatile sanitare/ societatile comerciale. Traseele de preluare sunt avizate de catre Autoritatea de Sanatate Publica, iar operatiunea de colectare deseuri periculoase se face in baza formularelor de identificare si a formularelor de expeditie.

Colectare Deseuri Animaliere Vrancea

 

Servicii

   Colect Med S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:  deseuri_animale_vrancea_400.

   Servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri veterinare:

    Cabinete veterinare: cadavre animale, deseuri ințepatoare si infecțioase, chimicale periculoase și nepericuloase, material absorbant contaminat, ambalaj contaminat, etc.; 

    Ferme agricole: cadavre animale, deseuri intepatoare si infectioase, chimicale periculoase, deseuri solide, dejectii animale, etc.

   Contractul de eco neutralizare deseuri animale de tip protan SNCU a venit ca o completare a gamei de servicii oferite de firma noastra clientilor nostri. 

   Contractul de eco neutralizare deseuri de origine animala tip protan este impus de legislatia romaneasca in vigoare si este o conditie principala a planului HACCP. Fara acest contract, incheiat cu o firma autorizata de Directia Sanitar Veterinara, operatorii economici care activeaza in domeniul alimentatiei publice risca amenzi foarte mari si chiar suspendarea autorizatiei de functionare.

   Conform legislatiei sanitar veterinare si siguranta alimentului, operatorii economici care activeaza in industria alimentatiei publice nu au voie sa arunce deseurile de origine animala sau non-animala la gunoi ci trebuie sa predea aceste deseuri spre incinerare unei firme specializate si autorizata de ANSVSA. Contractul de neutralizare deseuri tip protan sa impus ca o necesitate datorita gradului mare de poluare, la nivel national, a apelor si a solului cu deseuri animale sau non-animale.

Galerie foto