Colectare Deseuri Industriale Vrancea

Colectare Deseuri Deseuri Industriale Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Vrancea - Deseuri Industriale.


Pagina suspendata

 

 

Autorizatie Transport Marfuri Periculoase   

   Colect Med S.R.L. este o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.   

   Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.deseuri_medicale_romania_07

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

   Colect Med S.R.L. are in vedere urmatoarele obiective:

   – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor;
   – dezvoltarea durabiă a serviciilor;
   – protecția mediului înconjurator;
   – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor.

   Colectare deseuri periculoase – se efectueaza in conformitate cu OMS 219/2002 si hotararea 1.061 din septembrie 2008 executandu-se in baza contractelor incheiate de prestari servicii, la date stabilite de comun acord cu unitatile sanitare/ societatile comerciale. Traseele de preluare sunt avizate de catre Autoritatea de Sanatate Publica, iar operatiunea de colectare deseuri periculoase se face in baza formularelor de identificare si a formularelor de expeditie.

Colectare Deseuri Industriale Vrancea

 

Servicii

   Colect Med S.R.L. colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:Colectare Deseuri Industriale Vrancea

   - reziduri petroliere;

   - uleiuri uzate;

   - folie contaminata;

   - substante chimice de laborator;

   - slamuri din rezervoare;

   - slamuri galvanice;

   - slamuri de la vopsele;

   - emulsii;

   - lichide apoase;

   - namoluri industriale.

Galerie foto