Green Zone Company - Colectare Deseuri Feroase si Neferoase Harghita

Colectare Deseuri Deseuri Feroase si Neferoase Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Harghita - Deseuri Feroase si Neferoase.


   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa a firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Green Zone Company este o societate ce activeaza cu precadereGreen Zone Company - Colectare Deseuri Feroase si Neferoase Harghita in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Beneficiile oferite de serviciile de colectare şi reciclare a deşeurilor constau în:

  • diminuarea cantităţii de deşeuri depozitate;
  • economie de energie şi de materii prime şi, indirect diminuarea deşeurilor de producţie specifice, prin diminuarea cantităţii de materiale auxiliare şi suplimentare;
  • reducerea impactului asupra sănătăţii oamenilor, a mediului sau a aspectului local.

 

Green Zone Company - Colectare Deseuri Feroase si Neferoase Harghita

Servicii

   Metale feroase:Green Zone Company - Colectare Deseuri Feroase si Neferoase Harghita

   - fonta;

   - fier;

   - otel;

   - bare de fier sau otel;

   - resturi metalice fonta.

   Metale neferoase:

   - cupru;

   - bronz;

   - nichel;Green Zone Company - Colectare Deseuri Feroase si Neferoase Harghita

   - zinc;

   - plumb;

   - staniu;

   - inox;

   - alama;

   - aluminiu.

Galerie foto