Colectare Deseuri Harghita

Colectare Deseuri Harghita


Colectare Deseuri Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Harghita.


 • Deseuri Acumulatori

    Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare acumulatori si baterii: acumulatori auto, baterii, acumulatori uzati, colectare acumulatori, reciclare baterii, deseuri de baterii. Reciclarea acumulatorilor si bateriilor imbunatateste economia resurselor, permitand recuperarea metalelor valoroase cum ar fi nichelul, cobaltul si argintul.

 • Deseuri Chimice si Periculoase

   Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor chimice. Chimice: reactivi, condensatori cu PCB, slamuri chimice (galvanizare, zincare, cadmiere, nichelare, etc.). Diferenţa dintre un mediu acceptabil şi unul afectat de poluări inutile ţine în primul rând de decenţa celor ce îl locuiesc. Însă diferenţa dintre un mediu acceptabil şi unul impecabil necesită intervenţii profesionale de colectare şi stocare a deşeurilor chimice. 

 • Deseuri Menajere

  Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a gunoiului. Deși poate părea o activitate murdară, colectarea deșeurilor se prezintă o oportunitate de investiție sigură în România, în contextul în care suntem obligați de Comisia Europenă să reciclăm 50 la sută din deșeurile pe care le producem, în prezent procentul fiind de doar 1%. 

 • Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare reziduu petrolier: pacura, reziduuri, produs petrolier, petrol.

 • Deseuri Mase Plastice

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare PET: verde, transparent, plastice, deseuri, plastic, doze, mase plastice. HDPE (polietilena de inalta densitate); LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente, etc.; PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar, etc.; PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri; PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon; PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto, PMMA – plexiglas. Folie (transparenta / color).

   

 • Deseuri Feroase si Neferoase

  Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor de metale feroase. Cele mai raspandite deseuri de metale feroase: fier(cel mai răspândit metal în natura), inox, tabla, fonta si otel. Reciclarea este un concept al secolului XX care insumeaza activitatile de colectare, sortare, procesare si valorificare a materialelor cu potential de refolosire a metalelor feroase.

 • Deseuri Spitalicesti / Medicale

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare a deseurilor spitalicesti: ambalajele, materialele sterile, dezinfectanti medicali, consumabile medicale, dezinfectanti uz profesional, flacoanele de perfuzie care nu au venit în contact cu sângele sau cu alte lichide biologice, hârtia, resturile alimentare, deşeuri anatomo –patologice şi părţi anatomice, deşeuri infecţioase sau care au venit în contact cu sângele şi alte fluide biologice, deşeuri înţepătoare – tăietoare, deşeuri chimice şi farmaceutice. Nerespectarea normelor de colectare , manipulare, transport si distrugere a deseurilor medicale , duce la imbolnavirea personalului medical in primul rind , dar si al celor care transporta sau manipuleaza aceste deseuri. Dezinfectanti Medicali, Consumabile Medicale, Dezinfectanti Uz Profesional.

 • Deseuri Hartie si Carton

  Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor de hartie. Deseuri din hartie: maculatura, carti, caiete, reviste, arhiva, offset, carton balotat/nebalotat. Aruncatul hartiei la gunoi inseamna poluare, alunecari de teren, schimbari climatice majore. Cu tehnologiile actuale, hartia este reciclata de pana la patru ori, beneficiile aduse naturii prin reciclarea deseurilor de hartie si reducerea cantitatii de material lemnos exploatat sunt importante, reducandu-se costurile de productie. 

 • Deseuri Sticla

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare sticla: sticla alba, sticle alcool, borcane sticla, cioburi de sticla, transparenta, stralucitoare, rafinata. Reciclarea sticlei este operaţia de prelucrare într-un proces de producţie a deşeurilor acesteia pentru a fi reutilizate pentru scopul original sau alte scopuri - produse noi. Altfel spus, reciclarea sticlei înseamna folosirea materialelor din care este alcatuit obiectul pentru a construi noi obiecte, cu aceeaşi funcţie ca obiectul iniţial sau cu funcţii diferite.

 • Deseuri Agricole

  Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor agricole. Deşeurile agricole sunt compuse din deşeuri organice şi deşeuri precum plasticul, resturi de mecanisme, garduri,deseuri de pesticide, ierbicide, raticide, ambalaje contaminate aferente acestora, reactivi expirati pesticide, uleiuri uzate şi medicamente de uz veterinar. Imprăştierea deşeurilor pe sol în condiţii stricte, digestia anaerobă şi compostarea pot fi considerate modalitati de gestiune a acestora.

 • Deseuri Electrice si Electronice

  Aici gasiti informatiile firmelor de reciclare si gestiune a deseurilor DEEE. Gasim urmatoarele categorii de Echipamente electrice si electronice: aparate de uz casnic de mari dimensiuni, aparate de uz casnic de mici dimensiuni, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum, echipamente de iluminat, unelte electrice şi electronice (cu excepţia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni), jucării, echipamente sportive şi de agrement, dispozitive medicale (cu excepţia tuturor produselor implantate şi infectate), instrumente de monitorizare şi control, distribuitoare automate.

 • Deseuri Constructii

  Deşeurile din construcţii şi demolări sunt deşeurile rezultate din activităţile de construire, renovare, reabilitare, reparare, consolidare, demolare a construcţiilor civile, a construcţiilor industriale, a structurilor edilitare, a infrastructurii de transport precum şi a activităţilor de dragare şi decolmatare.

 • Deseuri Cauciuc

  Valorificarea deseurilor din cauciuc.

 • Deseuri Textile

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare textile: deseuri rezultate in fazele de filare, care sunt reintroduse in procesul de fabricatie – amestecuri fibroase de la bataje, carde, masini de pieptanat, laminoare, deseuri de fire din filaturi, tesatorii, tricotaje, capete si fasii de tesaturi din tesatorii, finisaje si sectii de tricotare.

 • Deseuri Industriale

  Deşeurile industriei producătoare includ multe fluxuri diferite de deşeuri ce provin dintr-o gamă largă de procese industriale, în special din: producţia de metale de bază, alimente, băuturi şi produse din tutun, lemn şi produse din lemn, precum şi produsele din hârtie.

 • Deseuri Anvelope

  Deseurilor de anvelope uzate, anvelope scoase din uz, reciclare anvelope, procesarea deseurilor, anvelope transformate in granule, anvelope transformate in pulbere, anvelope reciclate.

 • Deseuri Rafie

  Deseuri rafie, deseuri rafie balotata, deseuri rafie alba, saci rafie.

 • Deseuri Animaliere

  Deseuri de origine animala, eliminare deseuri nepericuloase de origine animala categoria I si II, eliminare deseuri nepericuloase de origine animala categoria III, neutralizare / incinerare deseuri animale, deseuri animaliere, neutralizare deseuri animale, neutralizare deseuri de origine animala.

 • Reciclatori Finali / Valorificatori

  Reciclatorul final este fabrica ce obtine un produs finit din materialul reciclat; colectori, reciclatori, valorificatori, transportatori, reciclatori finali. Valorificatori.

 • Deseuri Lemn

  Aici gasiti informatiile firmelor de colectare si reciclare lemn: deseuri lemnoase rezultate din procesul de fapricare a parchetului, rumegus, resturile de exploatare definite conform standardelor în vigoare, coaja, rumeguşul, talaşul, aşchiile, marginile şi altele asemenea, rezultate în urma exploatării şi/sau prelucrării lemnului.

 • Consultanta Fond de Mediu / Management Gestiune Deseuri

  Firme autorizate consultanta fond de mediu management gestiune deseuri responsabil selectare deseuri ambalaje. 

 • Deseuri Alimentare / SNCU

  Colectare deseuri alimentare gestiunea deseurilor din industria alimentara eliminare deseuri de origine animala

 • Deseuri Lichide Apoase / Ape Uzate

  Firme autorizate pentru colectare deseuri lichide apoase servicii de vidanjare ape uzate epurare gestiune.

 • Deseuri Excavatii

  Firme autorizate pentru colectarea pamantului din excavatii realizate in prosesul de pregatire a terenului solului pentru constructii.

 • Reciclator Final Echipamente Electrice Electronice
 • Reciclator Final Filtre Ulei / Ambalaje Contaminate