Green Zone Company - Reciclator Final Mase Plastice, Ambalaje Plastic si ABS

Colectare Deseuri Reciclatori Finali / Valorificatori Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Harghita - Reciclatori Finali / Valorificatori.


Green Zone Company - Reciclator Final Mase Plastice, Ambalaje Plastic, ABS etc.

0757 120 590 

greenzonecompany@yahoo.com   

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa a firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Green Zone Company este o societate ce activeaza cu precadereGreen Zone Company - Reciclatori Finali Harghita in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Beneficiile oferite de serviciile de colectare şi reciclare a deşeurilor constau în:

  • diminuarea cantităţii de deşeuri depozitate;
  • economie de energie şi de materii prime şi, indirect diminuarea deşeurilor de producţie specifice, prin diminuarea cantităţii de materiale auxiliare şi suplimentare;
  • reducerea impactului asupra sănătăţii oamenilor, a mediului sau a aspectului local.

 

Green Zone Company - Reciclatori Finali Harghita

Servicii

   Reciclare ambalaje din plastic, reciclare plastic ABS (plastic dur, componente automobile, aparate electromenajere, aparate electronice si electrice) etc.

   Deșeurile sunt compuse din materiale diferite, deci, multe dintre acestea ar putea fi reciclate si reutilizate ca materii prime. S-ar putea economisi atât de multe resurse naturale și o mulțime de energie necesară pentru a produce noi materii prime.

   Împreuna trebuie să contribuim la diminuarea emisilor de gaze cu efect de seră și să prevenim schimbările climatice la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale, transport implică arde
rea de combustibili poluanți precum benzina, motorina si cărbuni. Misiunea noastră este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator!

Galerie foto